Billetter

Alt officielt billetsalg foregår online gennem billetsalg.dk


Jeg har brug for at få en ledsager med. Hvad gør jeg?

Hvis du har et gyldigt ledsagerkort, kan du en ledsager med gratis. Når du ankommer til festivalindgangen, skal du gå til slusen "GÆSTER". Her skal du vise din egen billet og dit ledsagerkort, og så kommer din ledsager gratis med ind på festivalpladsen.


Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde min billet?
På siden www.billetsalg.dk/Log/ind kan du bruge dine loginoplysninger til at logge ind på din profil. Her kan du se, hente og printe tidligere købte billetter, samt foretage køb af nye billetter.


Kan jeg få refunderet min billet? 

Det er ikke muligt at få refunderet sin billet. Hvis du gerne vil af med din billet, kan du forsøge at sælge den til en anden person. Festivalen kan ikke hjælpe med salget. 


Hvordan sælger jeg min billet på en sikker måde?
Vi køber ikke billetter tilbage og vi kan heller ikke hjælpe med at sælge billetten videre til en anden person. I tilfælde af at du ønsker at sælge din billet, henviser vi til Billetsalg.dk, hvor du kan overføre din billet, når du har fundet en køber. Du kan læse vejledningen hertil på: www.billetsalg.dk/TranTerms/TermsBillet


Kan jeg købe børnebilletter?
Der findes ingen særlige billetter til børn. Alle skal have en entrebillet. Børn 0-3 år har dog gratis adgang. Vi anbefaler ikke, at børn og unge er tilstede på festivalpladsen efter kl. 20:00.


Skal jeg printe min billet ud?
Det er ikke nødvendigt. Billetten kan enten scannes i udprintet udgave, eller via mobilen. Det kræver dog at skærmen er intakt og der er lys nok i displayet.