Politikker

Deltag i en uforglemmelig oplevelse


Alkoholpolitik

For at købe og indtage alkohol i alle former på festivalpladsen skal man være fyldt 18 år. Dette fremgår desuden også af festivalens ordensreglement.

Alle barer på festivalpladsen drives af festivalen selv og der udbydes i alle barer både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke.

Arrangøren minder publikum om at drikke masser af vand og hjælpe den gode stemning på vej ved at drikke med omhu, passe på hinanden og være opmærksomme på vejret, da sol og varme kan få alkoholen til at slå ekstra hårdt. Det er muligt at købe vandflasker i alle barer, og der er desuden opsat en vandpost på pladsen, som publikum kan benytte uden beregning. 

Det er ikke tilladt for festivalens medhjælpere og frivillige at indtage eller være påvirket af alkohol under vagt. Dette bliver alle medhjælpere og frivillige informeret om af deres nærmeste ledere.

børn- og ungepolitik

Der sælges ikke børne/ungebilletter til Fyrfest, da festivalen primært henvender sig til det voksne publikum. Børn og unge er naturligvis velkomne, men alle børn under 15 år skal være ledsaget af en voksen under hele arrangementet. Det er forældrenes ansvar at vurdere om børnene eller de unge mennesker kan overkomme at deltage i en festival med høj musik, mange mennesker og alkohol. Fra arrangørens side anbefales det, at børn og unge ikke opholder sig på festivalpladsen efter kl. 20. 


omsorgs- og sikkerhedspolitikker

Arrangøren arbejder målrettet på at skabe en festival, hvor publikum, gæster, leverandører, kunstnere, deres crew samt medhjælpere og frivillige har de optimale muligheder for en tryg og sikker arrangementsdag.

Arrangøren udarbejder løbende risikovurderinger af udvalgte aktiviteter. På baggrund af risikovurderingerne implementeres en række forebyggende sikkerhedsforanstaltninger. Arrangøren etablerer herudover det nødvendige beredskab til at visitere og behandle de personer, som alligevel måtte få behov for hjælp.

I tilfælde af uheld tilstræber arrangøren, at alle involverede har adgang til et højt serviceniveau og professionel hjælp, når det gælder håndtering af sygdom og tilskadekomst.


Det er arrangørens mål at have et optimalt og fortløbende samarbejde med myndighederne, således at beredskabets omfang og opbygning løbende er afstemt med myndighedernes krav og gæsternes forventninger. Myndighedernes godkendelse af arrangørens sikkerhedsplan er en forudsætning for afviklingen af festivalen.